CNC draaiende onderdelen

CNC-draaiende onderdelen is om het werkstuk dat op het snijgereedschap is bevestigd snel te roteren via computerinstructies om indien nodig materiaal te verwijderen. CNC-draaionderdelen kunnen elke vereiste cirkelvormige contour bereiken.

CNC-draaiende onderdelen zijn meestal onderdelen die symmetrisch zijn nabij hun as. Denk hierbij aan rollen, kogelgewrichten, bouten en moeren, assen, flenzen, turbines, etc.

Sunbright beschikt over geavanceerde productieapparatuur en zeer nauwkeurige monitoring- en meetapparatuur. We hopen elke klant hoogwaardige CNC-draaionderdelenservices te bieden die aan hun individuele behoeften voldoen.We bieden op maat gemaakte CNC draaiende onderdelen, u kunt contact met ons opnemen voor een offerte en prijs als u iets wilt kopen. SunBright Technology is een van de CNC draaiende onderdelen fabrikanten en leveranciers in China. Het is een hightech naamloze vennootschap waarin gezamenlijk is geïnvesteerd door Hong Kong Xinhui Group en Shengda International (Hong Kong) Co., Ltd. Als u in bulk wilt kopen, kunt u producten van goede kwaliteit kopen tegen lage prijzen. Onze producten zijn zeer duurzaam, wees gerust om te kopen.