CNC aangepaste onderdelen

We bieden CNC-onderdelen op maat voor toepassing in meerdere industrieën en sectoren. Sunbright is al meer dan 20 jaar ISO 9001 en AS 9100D gecertificeerd, NADCAP-NDT (magnetische deeltjesinspectie) gecertificeerd in 2019.

Sunbright heeft een fabrieksoppervlak van ongeveer 50.000 vierkante meter, een totale investering van ongeveer 60 miljoen dollar en meer dan 1.000 sets van geavanceerde productie- en verwerkingsapparatuur. Meer dan 20 zeer nauwkeurige testapparatuur.

Neem contact met ons op en dien de informatie in van op maat gemaakte CNC-bewerkingsonderdelen voor een gedetailleerde offerte van op maat gemaakte CNC-onderdelen. Wij zijn uw betrouwbare fabrikant van CNC-onderdelen op maat.

We bieden op maat gemaakte CNC aangepaste onderdelen, u kunt contact met ons opnemen voor een offerte en prijs als u iets wilt kopen. SunBright Technology is een van de CNC aangepaste onderdelen fabrikanten en leveranciers in China. Het is een hightech naamloze vennootschap waarin gezamenlijk is geïnvesteerd door Hong Kong Xinhui Group en Shengda International (Hong Kong) Co., Ltd. Als u in bulk wilt kopen, kunt u producten van goede kwaliteit kopen tegen lage prijzen. Onze producten zijn zeer duurzaam, wees gerust om te kopen.