Onderdelen gieten

Gietonderdelen zijn onderdelen geproduceerd door gesmolten metaal of andere vloeibare materialen die in de ontworpen vormholte worden gegoten en gestold. Onze gietstukken worden veel gebruikt in auto-onderdelen, ruimtevaartonderdelen, enz.

Het gietproces van Sunbright kan voldoen aan de nauwe maat- en vormtoleranties van de gietdelen. Onze sterke technische werking en een perfect kwaliteitscontrolesysteem bieden onze klanten een betrouwbare supply chain-link.

Verschillende verwerkingstechnieken en materialen hebben hun eigen kenmerken. Dien de parametervereisten van de gietdelen in, we zullen u een concurrerende offerte geven op basis van uw productiebehoeften en u voorzien van het meest geschikte procesplan.
We bieden op maat gemaakte Onderdelen gieten, u kunt contact met ons opnemen voor een offerte en prijs als u iets wilt kopen. SunBright Technology is een van de Onderdelen gieten fabrikanten en leveranciers in China. Het is een hightech naamloze vennootschap waarin gezamenlijk is geïnvesteerd door Hong Kong Xinhui Group en Shengda International (Hong Kong) Co., Ltd. Als u in bulk wilt kopen, kunt u producten van goede kwaliteit kopen tegen lage prijzen. Onze producten zijn zeer duurzaam, wees gerust om te kopen.