Metalen accessoires die onderdelen gieten

Metalen accessoires die onderdelen gieten

Wij leveren onderdelen voor het gieten van metalen accessoires en vervaardigen hoogwaardige metalen precisiegietonderdelen voor verschillende industrieën. We maken verschillende gietstukken voor verschillende metalen materialen zoals staal, aluminium, koper enz. We bieden professionele technische begeleiding voor metaalgieten volgens het materiaal, de grootte, de vorm, de structuur en de toepassingsscenario's van het productontwerp, en bevelen de meest redelijke aan en waardevol metaalproductieproces. Kopers kunnen profiteren van ons professionele metaalgietwerk. Volgens de tekening en technische specificatie van de klant, doen we OEM-productie. Ondertussen lossen en vervaardigen we ook totaaloplossingen voor onze klanten uit grondstoffen en structurele componenten.

Product detail

Metalen accessoires die onderdelen gieten


1. Productintroductie:

Het is belangrijk op te merken dat spuitgieten en machinale bewerking vaak kunnen samenwerken om de effectiviteit van de productlijn te optimaliseren.

Spuitgieten is de voorkeursoptie voor een groot aantal consistente betrouwbare onderdelen.

Gietstukken voor metalen accessoires maken gebruik van giet- en CNC-bewerkingsambachten.

Ons professionele team helpt bij het optimaliseren van de hele oplossing, van productontwerp, gieten, machinale bewerking tot warmtebehandeling, oppervlaktebehandeling enzovoort om de kosten te verlagen.


2. Productparameter (specificatie)

De oppervlakteruwheid is Ra 0,1-3,2.

CNC-draaiwerkbereik is φ0,5 mm-φ150 mm * 300 mm

Het bereik van het CNC-freeswerk is 510 mm * 1020 mm * 500 mm


3.Producteigenschap en toepassing:

De voordelen van gieten zijn onder meer een maximale grootte zonder limiet, een groot aantal legeringskeuzes, gecompliceerde onderdelen zijn acceptabel.

Onder het gieten en mechanisch proces van de gietstukken voor metalen accessoires, hebben we concurrentievoordelen op het gebied van prijs, productievolume en kwaliteitscontrole.

De CNC-precisiebewerkingsonderdelen zijn niet alleen van toepassing op thuistoepassingen, maar worden ook veel gebruikt voor hightech-gebieden zoals de medische industrie, de telecommunicatie-industrie, de lucht- en ruimtevaartindustrie enz.


4.Productdetails:

Deze gietstukken voor metalen accessoires zijn meer geschikt voor massaproductie om de grondstoffen en een betere oppervlakteafwerking door gieten te besparen.

We hebben de mogelijkheid om metaalgietwerk met grote volumes en complexe structuren uit te voeren, en voldoen aan de kwaliteitseisen en krijgen de goedkeuring van de klanten.


5. Bezorgen, verzenden en serveren:

Het pakket is standaard geëxporteerd pakket. Allerlei verzendwijzen kunnen per express, door de lucht en over zee worden gebruikt.

Om goedkeuring en tevredenheid van onze klanten te krijgen, is het voor ons noodzakelijk om een ​​snelle levering, een zorgvuldige verzendregeling en continue services te bieden.

Wij voeren diep de klantgerichte, kwaliteits-eerste bedrijfsfilosofie uit.

We implementeren ook het "Prestatie-evaluatieprogramma" om onze technische capaciteit, kwaliteit en managementvaardigheden en service continu te verbeteren.


6.Veelgestelde vragen:

wie zijn we?

Sunbright is een hightech onderneming die R&D, productie en verkoop van hoogwaardige producten en precisiecomponenten integreert. De producten worden op grote schaal gebruikt in communicatie, precisie-instrumenten, medische apparatuur, hogesnelheidstreinen, auto's, luchtvaart en andere industrieën.


hoe kunnen we kwaliteit garanderen?

De werkplaats en de productiemassa worden strikt gecontroleerd in overeenstemming met de ISO 9001- en AS 9100D-certificeringsnorm. Het pre-productiemonster bevestigd vóór massaproductie, definitieve inspectie vóór verzending.


wat kunt u bij ons kopen?

CNC precisie bewerkingsonderdelen inclusief CNC draaien en CNC frezen, Custom CNC onderdelen, CNC auto onderdelen, spuitgieten onderdelen, smeden onderdelen, spuitgietmatrijs, schimmel etc.


waarom zou u bij ons kopen en niet bij andere leveranciers?

Wij zijn al meer dan 20 jaar ervaren in maatwerk. Met het concept van "pragmatisme" bieden we klanten one-stop hoogwaardige oplossingen van grondstoffen tot procestechniek en productie. De producten worden op grote schaal gebruikt in communicatie, precisie-instrumenten, medische apparatuur, hogesnelheidstreinen, auto's, luchtvaart en andere industrieën.


welke diensten kunnen wij leveren?

We kunnen CNC-precisiebewerkingsservice, plaatwerkfabricageservice, spuitgietservice voor kunststofvormen, een aantal volledige productenservice van schoonheidsverzorgingstools en topornamenten bieden.Hottags: Metalen accessoires die onderdelen gieten, aangepast, bulk, China, lage prijs, kwaliteit, duurzaam, fabrikanten, leveranciers, prijs, offerte

Stuur onderzoek

gerelateerde producten