CNC-freesonderdelen

CNC Milling Parts gebruikt een freesmachine om een ​​reeks onderdelen van verschillende vormen te vervaardigen door middel van computerbesturing. Bijvoorbeeld behuizingen en behuizingen, beugels, tandwielen, matrijsgereedschap, motoronderdelen, medische hulpmiddelen, waterpompen, vormponsen, enz.

Sunbright's Precision Machining Division heeft bijna 200 geïmporteerde bewerkingscentra, voornamelijk zes- en vijfassige bewerkingsmachines, evenals vierassige bewerkingsmachines. De vervaardigde CNC-freesonderdelen voldoen aan de ISO9001-certificeringsvereisten.

De CNC-freesonderdelen van Sunbright worden veel gebruikt in medische apparatuur, automobielindustrie, ruimtevaart, luchtvaart, elektrische apparatuur en andere gebieden.
We bieden op maat gemaakte CNC-freesonderdelen, u kunt contact met ons opnemen voor een offerte en prijs als u iets wilt kopen. SunBright Technology is een van de CNC-freesonderdelen fabrikanten en leveranciers in China. Het is een hightech naamloze vennootschap waarin gezamenlijk is geïnvesteerd door Hong Kong Xinhui Group en Shengda International (Hong Kong) Co., Ltd. Als u in bulk wilt kopen, kunt u producten van goede kwaliteit kopen tegen lage prijzen. Onze producten zijn zeer duurzaam, wees gerust om te kopen.