Stempeldelen

Het fabricageproces van het stempelen van onderdelen is een complex proces dat meerdere metaalvormende technologieën kan omvatten. Onze procestechnologie kan worden gebruikt voor bijna alle stansdelen.


Stempelonderdelen kunnen voldoen aan de behoeften van industrieën in de automobiel-, ruimtevaart-, medische en andere markten om kosteneffectieve massaproductie van complexe precisie-onderdelen te produceren.


Sunbright is een fabrikant die gespecialiseerd is in de productie van precisie hardware onderdelen. We hebben geavanceerde apparatuur, ervaren personeel en een strikt systeem voor kwaliteitscontrole.


We bieden op maat gemaakte Stempeldelen, u kunt contact met ons opnemen voor een offerte en prijs als u iets wilt kopen. SunBright Technology is een van de Stempeldelen fabrikanten en leveranciers in China. Het is een hightech naamloze vennootschap waarin gezamenlijk is geïnvesteerd door Hong Kong Xinhui Group en Shengda International (Hong Kong) Co., Ltd. Als u in bulk wilt kopen, kunt u producten van goede kwaliteit kopen tegen lage prijzen. Onze producten zijn zeer duurzaam, wees gerust om te kopen.