Onderdelen smeden

Smeden onderdelen zijn onderdelen vervaardigd door het proces van verwarming, vervorming en afwerking van metaal. Smeedstukken kunnen de verbindingen van onderdelen verminderen en de algehele sterkte van de eenheid vergroten.

Sunbright is een professionele fabrikant van precisie-onderdelenverwerking. We kunnen gediversifieerde soorten smeedonderdelen produceren en kunnen concurrerende offertes in de industrie bieden.

Sunbright is een fabrikant van smeedonderdelen met een sterke uitgebreide sterkte. Het bedrijf is al meer dan 20 jaar ISO 9001 en AS 9100D gecertificeerd, NADCAP-NDT (magnetische deeltjesinspectie) gecertificeerd in 2019.
We bieden op maat gemaakte Onderdelen smeden, u kunt contact met ons opnemen voor een offerte en prijs als u iets wilt kopen. SunBright Technology is een van de Onderdelen smeden fabrikanten en leveranciers in China. Het is een hightech naamloze vennootschap waarin gezamenlijk is geïnvesteerd door Hong Kong Xinhui Group en Shengda International (Hong Kong) Co., Ltd. Als u in bulk wilt kopen, kunt u producten van goede kwaliteit kopen tegen lage prijzen. Onze producten zijn zeer duurzaam, wees gerust om te kopen.