CNC-precisiebewerking

Met de voortdurende ontwikkeling van moderne technologie heeft CNC-precisiebewerkingstechnologie een belangrijke rol gespeeld in bijna alle geavanceerde productie-industrieën.

Tegenwoordig gebruikt bijna elke maakindustrie computernumerieke besturing of CNC-machines. Van de productie van auto-onderdelen tot de productie van lucht- en ruimtevaart, CNC-precisiebewerking is alomtegenwoordig.

Een van onze superieure projecten ten zeerste aanbevelen is:Complexe Muli-axis Linka CNC-onderdelen in vliegtuigmotor.


Waarom kiezen voor CNC-precisiebewerking? CNC-precisiebewerking is een geavanceerde geautomatiseerde bewerkingstechnologie met hoge precisie en hoge efficiëntie. Het vermindert de verwerkingstijd aanzienlijk en lost effectief de verwerking van complexe en precieze onderdelen zoals mallen,Niet-standaard aluminiumlegering luchtvaart CNC-bewerkingsvorm.Sunbright is een toonaangevende Chinese fabrikant van hoogwaardige CNC-precisieonderdelen in de industrie. We hebben 34 verschillende soorten CNC-draaibanken, die kunnen voldoen aan de verwerking van zeer nauwkeurige vliegtuigen, elektronische communicatie, medische apparatuur en andere onderdelen

Het bedrijf is al meer dan 20 jaar ISO 9001 en AS 9100D gecertificeerd, NADCAP-NDT (magnetische deeltjesinspectie) gecertificeerd in 2019 en heeft sinds 2018 ook een ERP-systeem geïmplementeerd en een lean manufacturing-systeem sinds 2020.
We bieden op maat gemaakte CNC-precisiebewerking, u kunt contact met ons opnemen voor een offerte en prijs als u iets wilt kopen. SunBright Technology is een van de CNC-precisiebewerking fabrikanten en leveranciers in China. Het is een hightech naamloze vennootschap waarin gezamenlijk is geïnvesteerd door Hong Kong Xinhui Group en Shengda International (Hong Kong) Co., Ltd. Als u in bulk wilt kopen, kunt u producten van goede kwaliteit kopen tegen lage prijzen. Onze producten zijn zeer duurzaam, wees gerust om te kopen.