CNC precisie medische apparatuur metalen onderdelen

CNC precisie medische apparatuur metalen onderdelen

Wij leveren CNC Precision Medical Equipment Metal Parts met het proces van CNC-bewerking en ontbramen. De tolerantie met hoge precisie wordt gecontroleerd binnen 0,01 mm. Het bedrijf is al meer dan 20 jaar gecertificeerd volgens ISO9001 en AS 9100D. We bieden klanten one-stop hoogwaardige oplossingen van grondstoffen tot procestechniek en productie. Het fabrieksgebied is ongeveer 50.000 vierkante meter met meer dan 1.000 sets van verschillende geavanceerde productiemachines en 20 sets van zeer nauwkeurige inspectieapparatuur.

Product detail

CNC precisie medische apparatuur metalen onderdelen1. Productintroductie:

Het fabricagevakmanschap van CNC precisie medische apparatuur metalen onderdelen maakt gebruik van CNC-draaien en frezen.

De oppervlakteafwerking van metalen onderdelen van CNC-precisie-medische apparatuur is meestal zandstralen, anodiseren in kleur, zwart worden, verzinken, vernikkelen, polijsten, powercoating enz.


2. Productparameter (specificatie)

De oppervlakteruwheid is Ra 0,1-3,2.

CNC-draaiwerkbereik is φ0,5 mm-φ150 mm * 300 mm

Het bereik van het CNC-freeswerk is 510 mm * 1020 mm * 500 mm


3.Producteigenschap en toepassing:

De metalen onderdelen van CNC-precisie medische apparatuur zijn zeer nauwkeurig en van hoge kwaliteit.

De metalen grondstof kan worden gebruikt in verschillende standaardroestvrij staal als 303 roestvrij staal, 304 roestvrij staal enz.

De CNC Precision Medical Equipment Metalen onderdelen worden veel gebruikt in de medische en biologische industrie.

Deze bewerkingsonderdelen worden ook veel gebruikt in communicatie, precisie-instrumenten, hogesnelheidstreinen, auto's, luchtvaart en andere industrieën.


4.Productdetails:

CNC precisie medische apparatuur metalen onderdelen worden vervaardigd door CNC-bewerking met hoge nauwkeurigheid.

Technische ingenieurs en werkplaatsen implementeren en werken in strikte overeenstemming met de ISO9001- en AS9100D-certificeringsnormen.

Alle onderdelen worden vóór verzending volledig geïnspecteerd en kwaliteitscontrole nultolerantie.


5.Bezorgen, verzenden en serveren

Het pakket is standaard geëxporteerd pakket. Allerlei verzendwijzen kunnen per express, door de lucht en over zee worden gebruikt.

Om goedkeuring en tevredenheid van onze klanten te krijgen, is het voor ons noodzakelijk om een ​​snelle levering, een zorgvuldige verzendregeling en continue services te bieden.

Wij voeren diep de klantgerichte, kwaliteits-eerste bedrijfsfilosofie uit.

We implementeren ook het "Prestatie-evaluatieprogramma" om onze technische capaciteit, kwaliteit en managementvaardigheden en service continu te verbeteren.


6.Veelgestelde vragen:

wie zijn we?

Sunbright is een hightech onderneming die R&D, productie en verkoop van hoogwaardige producten en precisiecomponenten integreert. De producten worden op grote schaal gebruikt in communicatie, precisie-instrumenten, medische apparatuur, hogesnelheidstreinen, auto's, luchtvaart en andere industrieën.


hoe kunnen we kwaliteit garanderen?

De werkplaats en de productiemassa worden strikt gecontroleerd in overeenstemming met de ISO 9001- en AS 9100D-certificeringsnorm. Het pre-productiemonster bevestigd vóór massaproductie, definitieve inspectie vóór verzending.


wat kunt u bij ons kopen?

CNC precisie bewerkingsonderdelen inclusief CNC draaien en CNC frezen, Custom CNC onderdelen, CNC auto onderdelen, spuitgieten onderdelen, smeden onderdelen, spuitgietmatrijs, schimmel etc.

 

waarom zou u bij ons kopen en niet bij andere leveranciers?

Wij zijn al meer dan 20 jaar ervaren in maatwerk. Met het concept van "pragmatisme" bieden we klanten one-stop hoogwaardige oplossingen van grondstoffen tot procestechniek en productie. De producten worden op grote schaal gebruikt in communicatie, precisie-instrumenten, medische apparatuur, hogesnelheidstreinen, auto's, luchtvaart en andere industrieën.


welke diensten kunnen wij leveren?

We kunnen CNC-precisiebewerkingsservice, plaatwerkfabricageservice, spuitgietservice voor kunststofvormen, een aantal volledige productenservice van schoonheidsverzorgingstools en topornamenten bieden.Hottags: CNC precisie medische apparatuur metalen onderdelen, aangepast, bulk, China, lage prijs, kwaliteit, duurzaam, fabrikanten, leveranciers, prijs, offerte

Stuur onderzoek

gerelateerde producten