Kunststof spuitgieten

Spuitgieten van kunststof is een methode waarbij een schroef wordt gebruikt om het volledig gesmolten kunststofmateriaal bij een bepaalde temperatuur te roeren en met hoge druk in de vormholte te injecteren en vervolgens af te koelen en te stollen om een ​​gegoten product te verkrijgen.

ZoalsPrecisie kunststof vormgietonderdelenwordt sterk aanbevolen.

 

Bij spuitgieten van kunststof kan een verscheidenheid aan materialen worden gebruikt om onderdelen met complexe vormen efficiënt en snel te produceren. We gebruiken voornamelijk spuitgietmodellen en overmolding. De geproduceerde onderdelen worden veel gebruikt in de luchtvaart, de medische sector, de automobielindustrie en andere industrieën.

Een van onze meest voordelige producten is:Injectie Medische Hulpmiddel Accessoires Mallenin medische instrumenttoepassing.


Sunbright is een professionele fabrikant van spuitgietkunststof. Terwijl we hoogwaardige productonderdelen produceren, kunnen we ook concurrerende offertes maken in de industrie.

Beveel onze hoge kwaliteit en hoge nauwkeurigheid ten zeerste aan!Auto-onderdelen voor kunststof injectie.


We bieden op maat gemaakte Kunststof spuitgieten, u kunt contact met ons opnemen voor een offerte en prijs als u iets wilt kopen. SunBright Technology is een van de Kunststof spuitgieten fabrikanten en leveranciers in China. Het is een hightech naamloze vennootschap waarin gezamenlijk is geïnvesteerd door Hong Kong Xinhui Group en Shengda International (Hong Kong) Co., Ltd. Als u in bulk wilt kopen, kunt u producten van goede kwaliteit kopen tegen lage prijzen. Onze producten zijn zeer duurzaam, wees gerust om te kopen.