Draai-frezen gecombineerde onderdelen

Draai-frezen gecombineerde onderdelen zijn samengestelde bewerkingen die een van de meest populaire bewerkingstechnieken op het gebied van mechanische bewerking ter wereld zijn. Het is ook een geavanceerde productietechnologie.

Draai-frezen gecombineerde onderdelen met
Samengestelde bewerkingen zijn de realisatie van verschillende bewerkingstechnieken op één werktuigmachine. De meest gebruikte en moeilijkste samengestelde bewerking is het draaien en frezen van samengestelde bewerkingen. Het draaien-frezen composiet bewerkingscentrum komt overeen met een combinatie van een CNC-draaibank en een bewerkingscentrum.

Gecombineerde draai-freesonderdelen voor samengestelde werktuigmachines zijn de snelst groeiende en meest gebruikte CNC-apparatuur onder werktuigmachines voor samengestelde bewerking. Het doel van compounding is om een ​​werktuigmachine meer functionaliteit te geven, meerdere taken in één opspanning te voltooien, de verwerkingsefficiëntie en verwerkingsnauwkeurigheid te verbeteren. 

We bieden op maat gemaakte Draai-frezen gecombineerde onderdelen, u kunt contact met ons opnemen voor een offerte en prijs als u iets wilt kopen. SunBright Technology is een van de Draai-frezen gecombineerde onderdelen fabrikanten en leveranciers in China. Het is een hightech naamloze vennootschap waarin gezamenlijk is geïnvesteerd door Hong Kong Xinhui Group en Shengda International (Hong Kong) Co., Ltd. Als u in bulk wilt kopen, kunt u producten van goede kwaliteit kopen tegen lage prijzen. Onze producten zijn zeer duurzaam, wees gerust om te kopen.