Fabricage van metalen onderdelen

Metal Parts Fabrication is een sterk metalen onderdeel gemaakt van roestvrij staal, aluminium, koolstofstaal of gegalvaniseerd staal door middel van plaatwerk, stampen, spuitgieten, smeden, gieten en andere metaalbewerkingen. Het wordt veel gebruikt in de scheepvaart, medische industrie, mijnbouw, auto- en vliegtuigindustrie. Een van onze meest gekwalificeerde producten is bijvoorbeeld:Precisie aluminium spuitgietradiator:


Metal Parts Fabrication kan flexibel voldoen aan de verschillende vormen van op maat gemaakte metalen producten in verschillende industrieën. Tegelijkertijd heeft Metal Parts Fabrication ook de voordelen van hoge duurzaamheid, eenvoudig onderhoud, lage kosten en milieubescherming.

Leuk vindenMetalen accessoires Gietonderdelen Metalen accessoires Gietonderdelenzijn de beste toepassing op het gebied van industrieën.


Sunbright heeft een professioneel en compleet Metal Parts Fabrication-team. Ons bedrijf omvat plaatwerkonderdelen, stempelonderdelen, spuitgietonderdelen, smeedstukken, gietstukken en op maat gemaakte metalen plaatonderdelen, die kunnen voldoen aan de productie van veel verschillende onderdelen die u nodig hebt.

We bieden op maat gemaakte Fabricage van metalen onderdelen, u kunt contact met ons opnemen voor een offerte en prijs als u iets wilt kopen. SunBright Technology is een van de Fabricage van metalen onderdelen fabrikanten en leveranciers in China. Het is een hightech naamloze vennootschap waarin gezamenlijk is geïnvesteerd door Hong Kong Xinhui Group en Shengda International (Hong Kong) Co., Ltd. Als u in bulk wilt kopen, kunt u producten van goede kwaliteit kopen tegen lage prijzen. Onze producten zijn zeer duurzaam, wees gerust om te kopen.