Professionele stempelende metalen mallen

Professionele stempelende metalen mallen

Wij leveren professionele stempelende metalen mallen met een precisieproductiebedrijf dat R&D, ontwerp, productie en verkoop integreert. We hebben ongeveer 1.000 sets van verschillende geavanceerde productiemachines en 20 sets van zeer nauwkeurige test- en inspectieapparatuur. We zijn al meer dan 20 jaar geslaagd voor de ISO 9001- en AS 9100D-certificering. Om aan de hoge kwaliteitsvraag te voldoen, hebben we een gedetailleerd kwaliteitscontrolesysteem en volledig uitgeruste meetapparatuur. Onze belangrijkste markt is in Europa en de Verenigde Staten. Ons professionele managementteam heeft een sterke technische achtergrond en een uitstekend managementsysteem, dat klanten hoogwaardige producten en diensten kan bieden.

Product detail

Professionele stempelende metalen mallen
1. Productintroductie:

Metaal stampen is een relatief eenvoudig proces waar gerold of plaatstaal is. Het wordt in een pers geplaatst met een matrijs in de gewenste vorm van het onderdeel.

Met kracht en compressie wordt de matrijs in het metaal gedrukt.

Na een vooraf bepaalde tijd wordt een gedeeltelijk voltooid onderdeel verwijderd.

Hoewel dit misschien heel gemakkelijk te begrijpen lijkt, zijn er in werkelijkheid verschillende stappen die moeten worden genomen, waaronder bijsnijden, afwerken en andere procedures die zijn ontworpen om het voltooide onderdeel te produceren.

Deze professionele stempelende metalen mallen worden vervaardigd door exacte metalen vormen met nauwgezette nauwkeurigheid en metingen.

  

2. Productparameter (specificatie)

De oppervlakteruwheid is Ra 0,1-3,2.

CNC-draaiwerkbereik is φ0,5 mm-φ150 mm * 300 mm

Het bereik van het CNC-freeswerk is 510 mm * 1020 mm * 500 mm


3.Producteigenschap en toepassing:

De mal is een matrix die specifiek is ontworpen als een hulpmiddel in sommige industriële productieprocessen zoals gieten, gieten, dieptrekken, dient om de uiteindelijke of tussenvorm te geven aan het werkstuk of het te verwerken materiaal.

We zijn in staat om professionele stempelende metalen mallen te voorzien van sterke technische ondersteuning. Deze mallen worden voornamelijk gebruikt voor een breed scala aan industriële gebieden.

 

4.Productdetails:

Bij precisiemetaalstempelen bestaat een mal meestal uit twee of meer halve schalen, variërend om een ​​​​gebied van de ruimte af te bakenen met de vorm van het te verkrijgen stuk.

De productiematrijzen zijn meestal gemaakt van gehard staal of getemperd.

Deze professionele stempelende metalen mallen worden kritisch gecontroleerd in overeenstemming met ISO 9001 en AS9001 NADCAP - NDT-certificaatstandaard.

Om aan hoge kwaliteit te voldoen, hebben we een gedetailleerd kwaliteitscontrolesysteem en volledig uitgeruste meetapparatuur.5.Bezorgen, verzenden en serveren

Het pakket is standaard geëxporteerd pakket. Allerlei verzendwijzen kunnen per express, door de lucht en over zee worden gebruikt.

Om goedkeuring en tevredenheid van onze klanten te krijgen, is het voor ons noodzakelijk om een ​​snelle levering, een zorgvuldige verzendregeling en continue services te bieden.

Wij voeren diep de klantgerichte, kwaliteits-eerste bedrijfsfilosofie uit.

We implementeren ook het "Prestatie-evaluatieprogramma" om onze technische capaciteit, kwaliteit en managementvaardigheden en service continu te verbeteren.


6.Veelgestelde vragen:

wie zijn we?

Sunbright is een hightech onderneming die R&D, productie en verkoop van hoogwaardige producten en precisiecomponenten integreert. De producten worden op grote schaal gebruikt in communicatie, precisie-instrumenten, medische apparatuur, hogesnelheidstreinen, auto's, luchtvaart en andere industrieën.


hoe kunnen we kwaliteit garanderen?

De werkplaats en de productiemassa worden strikt gecontroleerd in overeenstemming met de ISO 9001- en AS 9100D-certificeringsnorm. Het pre-productiemonster bevestigd vóór massaproductie, definitieve inspectie vóór verzending.


wat kunt u bij ons kopen?

CNC precisie bewerkingsonderdelen inclusief CNC draaien en CNC frezen, Custom CNC onderdelen, CNC auto onderdelen, spuitgieten onderdelen, smeden onderdelen, spuitgietmatrijs, schimmel etc.


waarom zou u bij ons kopen en niet bij andere leveranciers?

Wij zijn al meer dan 20 jaar ervaren in maatwerk. Met het concept van "pragmatisme" bieden we klanten one-stop hoogwaardige oplossingen van grondstoffen tot procestechniek en productie. De producten worden op grote schaal gebruikt in communicatie, precisie-instrumenten, medische apparatuur, hogesnelheidstreinen, auto's, luchtvaart en andere industrieën.


welke diensten kunnen wij leveren?

We kunnen CNC-precisiebewerkingsservice, plaatwerkfabricageservice, spuitgietservice voor kunststofvormen, een aantal volledige productenservice van schoonheidsverzorgingstools en topornamenten bieden.Hottags: Professionele stempelende metalen mallen, aangepast, bulk, China, lage prijs, kwaliteit, duurzaam, fabrikanten, leveranciers, prijs, offerte

Stuur onderzoek

gerelateerde producten