Professionele CNC draaiende aluminium vliegtuigonderdelen

Professionele CNC draaiende aluminium vliegtuigonderdelen

Wij leveren professionele CNC draaiende aluminium vliegtuigonderdelen met onze geavanceerde technologische voordelen en 20 jaar professionele CNC-bewerkingservaring. Sunbright is gespecialiseerd in het vervaardigen van een breed scala aan middelzware tot hooggesmeed complexe precisiebewerkingsonderdelen. We zijn al meer dan 20 jaar gecertificeerd voor ISO 9001 en AS 9100D, NADCAP-NDT (magnetische deeltjesinspectie) gecertificeerd in 2019 en een lean manufacturing-systeem sinds 2020. Sunbright biedt klanten hoogwaardige producten en diensten, leert actief te evolueren naar hogere doelen, technologische innovatie, voortdurende zelfverrijking en zelfverbetering om onze kerncompetitiviteit te verbeteren.

Product detail

Professionele CNC draaiende aluminium vliegtuigonderdelen1. Productintroductie:

De verwerkingstechnologie van professionele CNC-draaiende aluminium vliegtuigonderdelen is CNC-draaien.

Er zijn 34 sets CNC-draaibanken in onze eigen productiefabriek.

CNC-draaien is een zeer bekwaam, precisie-engineeringproces.

Ons CNC-draaicentrum is in staat om zowel kunststof als metalen met hoge snelheid te draaien om einddelen te creëren met complexe externe geometrieën, cilindrische kenmerken, schroefdraad en interne boringen.


2. Productparameter (specificatie)

De oppervlakteruwheid is Ra 0,1-3,2.

CNC-draaiwerkbereik is φ0,5 mm-φ150 mm * 300 mm

Het bereik van het CNC-freeswerk is 510 mm * 1020 mm * 500 mm


3.Producteigenschap en toepassing:

De grondstof van professionele CNC draaiende aluminium vliegtuigonderdelen is aluminium.

De voordelen van het gebruik van aluminium bij machinale bewerkingen zijn zowel sterk als lichtgewicht.

Het kenmerk van aluminium heeft een uitstekende verwerkbaarheid, uitstekende corrosieweerstand, gemakkelijker elektrisch geleidingsvermogen, lagere productiekosten en recycleerbaarheid.

Onze bewerkingsonderdelen worden vaak toegepast op vele gebieden, zoals de lucht- en ruimtevaart, de medische industrie, de auto-industrie, enzovoort, en zijn door veel klanten geprezen vanwege hun hoge kwaliteit.


4.Productdetails:

Tolerantie van alle afmetingen ligt tussen +/- 0,005 mm ~ +/- 0,01 mm.

Deze professionele CNC draaiende aluminium vliegtuigonderdelen worden strikt gecontroleerd in overeenstemming met AS9100D met NADCAP - NDT-certificeringsnorm.

Om aan hoge kwaliteit te voldoen, hebben we een gedetailleerd kwaliteitscontrolesysteem en volledig uitgeruste meetapparatuur.
5.Bezorgen, verzenden en serveren

Het pakket is standaard geëxporteerd pakket. Allerlei verzendwijzen kunnen per express, door de lucht en over zee worden gebruikt.

Om goedkeuring en tevredenheid van onze klanten te krijgen, is het voor ons noodzakelijk om een ​​snelle levering, een zorgvuldige verzendregeling en continue services te bieden.

Wij voeren diep de klantgerichte, kwaliteits-eerste bedrijfsfilosofie uit.

We implementeren ook het "Prestatie-evaluatieprogramma" om onze technische capaciteit, kwaliteit en managementvaardigheden en service continu te verbeteren.


6.Veelgestelde vragen:

wie zijn we?

Sunbright is een hightech onderneming die R&D, productie en verkoop van hoogwaardige producten en precisiecomponenten integreert. De producten worden op grote schaal gebruikt in communicatie, precisie-instrumenten, medische apparatuur, hogesnelheidstreinen, auto's, luchtvaart en andere industrieën.


hoe kunnen we kwaliteit garanderen?

De werkplaats en de productiemassa worden strikt gecontroleerd in overeenstemming met de ISO 9001- en AS 9100D-certificeringsnorm. Het pre-productiemonster bevestigd vóór massaproductie, definitieve inspectie vóór verzending.


wat kunt u bij ons kopen?

CNC precisie bewerkingsonderdelen inclusief CNC draaien en CNC frezen, Custom CNC onderdelen, CNC auto onderdelen, spuitgieten onderdelen, smeden onderdelen, spuitgietmatrijs, schimmel etc.


waarom zou u bij ons kopen en niet bij andere leveranciers?

Wij zijn al meer dan 20 jaar ervaren in maatwerk. Met het concept van "pragmatisme" bieden we klanten one-stop hoogwaardige oplossingen van grondstoffen tot procestechniek en productie. De producten worden op grote schaal gebruikt in communicatie, precisie-instrumenten, medische apparatuur, hogesnelheidstreinen, auto's, luchtvaart en andere industrieën.


welke diensten kunnen wij leveren?

We kunnen CNC-precisiebewerkingsservice, plaatwerkfabricageservice, spuitgietservice voor kunststofvormen, een aantal volledige productenservice van schoonheidsverzorgingstools en topornamenten bieden.Hottags: Professionele CNC draaiende aluminium vliegtuigonderdelen, aangepast, bulk, China, lage prijs, kwaliteit, duurzaam, fabrikanten, leveranciers, prijs, offerte

Stuur onderzoek

gerelateerde producten