Bewerking van CNC-draaionderdelen voor medische apparatuur

Bewerking van CNC-draaionderdelen voor medische apparatuur

Wij bieden CNC-draaionderdelen voor medische apparatuur en bieden hoogwaardige precisiebewerking voor de productie van onderdelen met complexe functies. In overeenstemming met interne technische assistentie, professionele bewerkingservaring, een volledig scala aan secundaire bewerkingen en onze capaciteiten in prototype- en hoogvolumeproductie, zijn wij uw one-stop-partner voor precisie-CNC-bewerkingen. Ons professionele managementteam heeft een sterke technische achtergrond en een uitstekend managementsysteem, dat klanten hoogwaardige producten en diensten kan bieden. Inmiddels worden we door veel klanten herkend en ondersteund. Wij voeren diep de klantgerichte, kwaliteits-eerste bedrijfsfilosofie uit.

Product detail

Bewerking van CNC-draaionderdelen voor medische apparatuur1. Productintroductie:

Door de aard van de medische markt worden de producten die wij in onze keuringsruimte vervaardigen altijd 100% volledig gekeurd.

Alle CNC-draaionderdelen voor medische apparatuur moeten altijd 100% volgens specificatie zijn.

Onze processen, waaronder ons kwaliteitsmanagementsysteem (ISO9001 en AS 9100D) kunnen deze punten garanderen.


2. Productparameter (specificatie)

De oppervlakteruwheid is Ra 0,1-3,2.

CNC-draaiwerkbereik is φ0,5 mm-φ150 mm * 300 mm

Het bereik van het CNC-freeswerk is 510 mm * 1020 mm * 500 mm


3.Producteigenschap en toepassing:

De grondstof voor het verspanen van CNC-draaionderdelen voor medische apparatuur is aluminium.

Omdat lichtgewicht metalen veel worden gebruikt, worden onderdelen voor het bewerken van aluminium een ​​keuze van vele industrieën.

Met al onze bewerkingservaring is CNC-aluminium al vele jaren onze expertise. Naast de medische industrie, worden onze CNC-draaionderdelen ook veel gebruikt in communicatie, precisie-instrumenten, hogesnelheidstreinen, auto-, luchtvaart- en andere industrieën.


4.Productdetails:

De tolerantie van alle afmetingen ligt tussen +/- 0,005 mm ~ +/- 0,01 mm.

Deze CNC-draaionderdelen voor medische apparatuur worden strikt gecontroleerd in overeenstemming met ISO9001 en AS 9001D.

Om aan hoge kwaliteit te voldoen, hebben we een gedetailleerd kwaliteitscontrolesysteem en volledig uitgeruste meetapparatuur.

We hebben ook het aluminiumbewerkingsproces verbeterd om de efficiëntie en kwaliteit te verbeteren en te blijven voldoen aan de productiebehoeften van de klant.
5. Bezorgen, verzenden en serveren:

Het pakket is standaard geëxporteerd pakket. Allerlei verzendwijzen kunnen per express, door de lucht en over zee worden gebruikt.

Om goedkeuring en tevredenheid van onze klanten te krijgen, is het voor ons noodzakelijk om een ​​snelle levering, een zorgvuldige verzendregeling en continue services te bieden.

Wij voeren diep de klantgerichte, kwaliteits-eerste bedrijfsfilosofie uit.

We implementeren ook het "Prestatie-evaluatieprogramma" om onze technische capaciteit, kwaliteit en managementvaardigheden en service continu te verbeteren.


6.Veelgestelde vragen:

wie zijn we?

Sunbright is een hightech onderneming die R&D, productie en verkoop van hoogwaardige producten en precisiecomponenten integreert. De producten worden op grote schaal gebruikt in communicatie, precisie-instrumenten, medische apparatuur, hogesnelheidstreinen, auto's, luchtvaart en andere industrieën.


hoe kunnen we kwaliteit garanderen?

De werkplaats en de productiemassa worden strikt gecontroleerd in overeenstemming met de ISO 9001- en AS 9100D-certificeringsnorm. Het pre-productiemonster bevestigd vóór massaproductie, definitieve inspectie vóór verzending.


wat kunt u bij ons kopen?

CNC precisie bewerkingsonderdelen inclusief CNC draaien en CNC frezen, Custom CNC onderdelen, CNC auto onderdelen, spuitgieten onderdelen, smeden onderdelen, spuitgietmatrijs, schimmel etc.


waarom zou u bij ons kopen en niet bij andere leveranciers?

Wij zijn al meer dan 20 jaar ervaren in maatwerk. Met het concept van "pragmatisme" bieden we klanten one-stop hoogwaardige oplossingen van grondstoffen tot procestechniek en productie. De producten worden op grote schaal gebruikt in communicatie, precisie-instrumenten, medische apparatuur, hogesnelheidstreinen, auto's, luchtvaart en andere industrieën.


welke diensten kunnen wij leveren?

We kunnen CNC-precisiebewerkingsservice, plaatwerkfabricageservice, spuitgietservice voor kunststofvormen, een aantal volledige productenservice van schoonheidsverzorgingstools en topornamenten bieden.Hottags: Bewerking van CNC-draaionderdelen voor medische apparatuur, aangepast, bulk, China, lage prijs, kwaliteit, duurzaam, fabrikanten, leveranciers, prijs, offerte

Stuur onderzoek

gerelateerde producten