Precisie CNC draaiende onderdelen voor telecomapparatuur

Precisie CNC draaiende onderdelen voor telecomapparatuur

Wij leveren Precision CNC Turning Telecom Equipment Parts en bevelen de meest geschikte manier aan om de onderdelen van de klant te produceren. We hebben ervaren R & D- en engineeringteam, geavanceerd productievolume, test- en inspectieapparatuur en perfecte managementsystemen. Het gebied van de productiefabriek is ongeveer 50.000 vierkante meter, de totale investering is ongeveer 60 miljoen US dollar. We hebben ongeveer meer dan 1.000 sets van verschillende geavanceerde productiemachines en 20 sets uiterst nauwkeurige test- en inspectieapparatuur. We zijn al meer dan 20 jaar geslaagd voor de ISO 9001- en AS 9100D-certificering.

Product detail

Precisie CNC draaiende onderdelen voor telecomapparatuur



1. Productintroductie:

Onze precisie CNC-bewerkingen zijn toegewijd aan het produceren van hoogwaardige, nauwkeurig bewerkte onderdelen die aan de verwachtingen van de klant voldoen en deze overtreffen.

Onze CNC-precisiebewerkingen bereiken een hogere bewerkingsnauwkeurigheid, consistente bewerkingskwaliteit en zeer nauwe toleranties.

De verwerkingstechnologie van Precisie CNC draaiende onderdelen voor telecomapparatuur maakt gebruik van CNC-draaien.

Onze ervaren machinisten werken in de CNC-draaiwerkplaats in onze fabriek en geven instructies voor snijgereedschappen om uw precisie CNC-bewerkte onderdelen snel te verwerken.


2. Productparameter (specificatie)

De oppervlakteruwheid is Ra 0,1-3,2.

CNC-draaiwerkbereik is φ0,5 mm-φ150 mm * 300 mm

Het bereik van het CNC-freeswerk is 510 mm * 1020 mm * 500 mm


3.Producteigenschap en toepassing:

De grondstof van Precisie CNC draaiende onderdelen voor telecomapparatuur is aluminium.

Omdat lichtgewicht metalen veel worden gebruikt, worden onderdelen voor het bewerken van aluminium een ​​keuze van vele industrieën.

Met al onze bewerkingservaring is CNC-aluminium al vele jaren onze expertise.

Als gespecialiseerde fabrikant van fijnmechanische onderdelen voor telecommunicatie, ruimtevaart en medisch-industriële doeleinden.


4.Productdetails:

De tolerantie van alle afmetingen ligt tussen +/- 0,005 mm ~ +/- 0,01 mm.

Deze precisie CNC draaiende telecomapparatuuronderdelen worden strikt gecontroleerd in overeenstemming met de AS9001 NADCAP - NDT-certificeringsnorm.

Om aan hoge kwaliteit te voldoen, hebben we een gedetailleerd kwaliteitscontrolesysteem en volledig uitgeruste meetapparatuur.


5.Bezorgen, verzenden en serveren

Het pakket is standaard geëxporteerd pakket. Allerlei verzendwijzen kunnen per express, door de lucht en over zee worden gebruikt.

Om goedkeuring en tevredenheid van onze klanten te krijgen, is het voor ons noodzakelijk om een ​​snelle levering, een zorgvuldige verzendregeling en continue services te bieden.

Wij voeren diep de klantgerichte, kwaliteits-eerste bedrijfsfilosofie uit.

We implementeren ook het "Prestatie-evaluatieprogramma" om onze technische capaciteit, kwaliteit en managementvaardigheden en service continu te verbeteren.


6.Veelgestelde vragen:

wie zijn we?

Sunbright is een hightech onderneming die R&D, productie en verkoop van hoogwaardige producten en precisiecomponenten integreert. De producten worden op grote schaal gebruikt in communicatie, precisie-instrumenten, medische apparatuur, hogesnelheidstreinen, auto's, luchtvaart en andere industrieën.


hoe kunnen we kwaliteit garanderen?

De werkplaats en de productiemassa worden strikt gecontroleerd in overeenstemming met de ISO 9001- en AS 9100D-certificeringsnorm. Het pre-productiemonster bevestigd vóór massaproductie, definitieve inspectie vóór verzending.


wat kunt u bij ons kopen?

CNC precisie bewerkingsonderdelen inclusief CNC draaien en CNC frezen, Custom CNC onderdelen, CNC auto onderdelen, spuitgieten onderdelen, smeden onderdelen, spuitgietmatrijs, schimmel etc.


waarom zou u bij ons kopen en niet bij andere leveranciers?

Wij zijn al meer dan 20 jaar ervaren in maatwerk. Met het concept van "pragmatisme" bieden we klanten one-stop hoogwaardige oplossingen van grondstoffen tot procestechniek en productie. De producten worden op grote schaal gebruikt in communicatie, precisie-instrumenten, medische apparatuur, hogesnelheidstreinen, auto's, luchtvaart en andere industrieën.


welke diensten kunnen wij leveren?

We kunnen CNC-precisiebewerkingsservice, plaatwerkfabricageservice, spuitgietservice voor kunststofvormen, een aantal volledige productenservice van schoonheidsverzorgingstools en topornamenten bieden.



Hottags: Precisie CNC draaiende onderdelen van telecomapparatuur, aangepast, bulk, China, lage prijs, kwaliteit, duurzaam, fabrikanten, leveranciers, prijs, offerte

Stuur onderzoek

gerelateerde producten