Training en leren van de buitenlandse handelsindustrie in Dongguan

- 2021-11-17-

Onze algemeen manager, de heer Lee, neemt de twee potentiële topverkopers Awan en Carter mee om te trainen en te leren over de buitenlandse handelsindustrie in Dongguan van 5 november tot 7 november 2021. Awan is een buitenlandse verkoper uit Pakistan en is afgestudeerd aan de Shenyang Aerospace University met een masterdiploma. Carter is een senior verkoper in de buitenlandse handel met veel ervaring in de buitenlandse handel.


(De linker 1 is Carter, de middelste is Mr Lee, de rechter 1 is Awan)

Het is een zeer goede gelegenheid om te leren en te communiceren met ervaren verkopers die ook met buitenlandse handel bezig zijn. De inhoud van leren is erg nuttig en het is een scène of gelegenheid die in het dagelijkse werk kan worden gebruikt. De docent sprak ook levendig en interessant, waardoor de studenten serieus gingen studeren, zich specialiseerden in onderzoek en in denken.



Op de laatste dag van de training werden certificaten van voltooiing en onderscheidingen uitgereikt aan iedereen die serieus aan de studie en training heeft deelgenomen. We hebben een kleine stap genomen van het pad van ijver. Vechten!